Vardagsbetraktelser

På väg till England

Underbart, nu är vi på väg till England. Först ska vi till Reading, Peters pappa ska gifta sig, så på lördag är det bröllop på Engelskt vis. Det ska bli väldigt roligt att ta del av ett Engelskt bröllop då jag är helt övertygad om att det skiljer sig en del från ett svenskt bröllop.

Efter bröllopet ska vi åka till den engelska västkusten och tillbringa en vecka i den Engelska sommaridyllen Cornwall. Tydligen ska det vara en surfing och seglingsparadis men med tanken på väder prognosen så lär det varken blir surfing eller segling utan förmodligen kommer vi att tillbringa denna semester som vi alltid gör, nämligen på dyra restauranger.

När det kommer till att göra roliga saker på semestrar så är Peter och jag hopplösa vi tenderar alltid att välja flotta restauranger och barer före sevärdheter och shopping. Egentligen så tycker jag att shopping på semestern är värdelöst för man vet aldrig om man kommer att få nytta av prylarna när man väl kommer hem. Däremot så är en middag på en riktigt bra restaurang något som man kan uppleva och njuta av. Jag hoppas att jag ska kunna blogga lite från denna semester så att ni får ta del av allt, men jag kan inte lova en gäng snygga bilder då jag förmodligen inte hinner redigera så mycket, utan ni får nog stå ut med iPhone bilder.

image