Vardagsbetraktelser

On top of the world

Typiskt mig direkt när jag kom hem från jobbet satte jag mig framför datorn och kollade ifall jag hade fått något mail från Joakim & Anna. Och det hade jag, det var väldigt nöjda med bilderna. Tjohoooo! känns väldigt bra. Sen skulle jag bara testa lite grejer i photoshop och så blev jag sittande här. Men tur är väl det för jag hittade den här mysiga bilden. Vi tog den när vi var i NY i våras, och det känns extra bra att redigera den nu när Peter är i USA.

Det är fantastiskt väder ute och jag ska ut och köra en liten löprunda i skogen träningen känns fortfarande lockande, konstigt det där.

 

 

Det är väldigt roligt att experimentera med olika stilar. Den första är lite som en hård jeans reklam, den andra är mycket mer softare liter mer solkänsla. Vilken gillar ni bäst nr 1 eller nr 2?