Vardagsbetraktelser

Ny Design

Så var det dags att testa en ny Design.

Jag var nog inte helt nöjd med den jag hade tidigare. Jag ville ha något som var lite mer personligt och symboliskt, något som gjorde mig mig glad och lugn. Eftersom jag älskar trädgårdar fick det bli lite trädgårdstema, sen är det inte tänkt att det här skall vara en trädgårdsblogg på något sätt. Jag tror att jag framöver kommer att skriva mer om mina bilder, varför jag gillar dem och hur jag jobbat med dem. Men jag kommer också att varva fotoinläggen med personliga betraktelser och det kommer att bli ännu mer fokus på personlig effektivitet  och karriär.  Jag kan inte utesluta att faktiskt reflektera över det som jag gör på jobbet hela dagarna och jag kan tänka mig att det finns många där ute som är samma situation.  Kul att se att bloggen börjar ta en egen inriktning får se om blir mer renodlat i framtiden.

Men nu är klockan mycket och jag måste stutsa i säng, helt sanslöst vad fort tiden rinner iväg när man gör något som fångar ens totala uppmärksamhet, och jag kan inget annat säga än att jag känner mig rätt nöjd..

Godnatt mina vänner!

 

DSC_0607 Bilden som jag använde för min header är tagen i en av de kungliga trädgårdarna i Kyoto/Japan, när jag och Peter var där på vår bröllopsresa 2008. Och som de flesta bilderna på mig, så är även denna bild tagen av Peter. 

Det här är en av mina favoritbilder och den representerar ett oerhört fokus och stillhet. Den mörka sjön är helt spegelblank, det är tyst och stilla, nästan lite ödsligt men ändå väldigt trivsamt, lugnt och varmt.