Vardagsbetraktelser

Äntligen lördag

Äntligen lördag! När man jobbar hela veckan så är helgerna helt underbara. Man kan ta sovmorgon, äta frukost i sägen, läsa tidningen och ta sig tid att dricka sitt kaffe. Själv började jag med lång sovmorgon, frukost i sängen som min älskling fixade till mig, och givetvis lite blogging. Jag har funderat lite på innehållet i bloggen och fixat till lite nya kategorier, så nu får man en lite bättre överblick över det jag skriver om.

Det är underbart väder ute, men på vår agenda står det städning. Vi måste verkligen ta tag i och städa upp här hemma. Jag syftar på, städa undan massa kläder, slänga tidningar, damsuga, torka fönsterkarmar, skura badrummet, åka till återvinningscentralen och dumpa lite skräp, rensa i vårt lilla förråd, och göra det allmänt fräscht. Det är så trevligt hemma när det är rent så det är bara att sätta igång. Men vi ska iallafall gå ut och äta en trevlig lunch någonstans.

Ikväll är det Midnattsloppet på Södermalm och Andreas ska springa så vi tänkte försöka hitta ett bra ställe och heja lite på på honom.

Ha en underbar lördag!

IMG_1188