Vardagsbetraktelser

Näää jag tror inte det

 

DSC_0009

 

Om livet kändes harmonisk igår så kan jag konstatera att det var motsatta upplevelser idag. Från kl 7:30 har jag har kört på fulla cylindrar. Eftersom allt händer samtidigt just är det lite svårt att se klart och det blir väldigt hårda dialoger och tvära beslut.  Känns inte helt optimalt, men har man något val egentligen?

Ibland så undrar jag när vi människor ska sätta oss ner och protestera mot kommunikationssamhället, snart måste det bara ske. Tänk om alla bara vaknade en morgon och kastade ut sina mobiler genom fönstret, drog ut nätkabeln och klistrade på en vacker bild på datorskärmen. Tänk om alla bestämde sig för göra något riktigt bra av en hel dag utan de moderna kommunikonsverktygen, som ska ge oss effektivitet och ett lyckligare liv.

Jag tror att vi skulle se lite fler glada människor som är lite snällare mot varandra på gatorna, sen tror jag att doften av färskt kaffe och sockerkaka skulle sprida sig genom hela stan.

Skulle jorden slut att snurra? Skulle alla barn börja gråta? Näää jag tror inte det.

Jag ser verkligen fram att åka ut till landet i morgon.