Vardagsbetraktelser

Mot alla odds

Idag har det varit en riktig bra dag, jag har börjat återfå kontrollen över min arbetstid tackar ja och nej till rätt sorts möten, prioritera bort oviktiga mail. Jag börjar få rätt bra perspektiv på vad jag kan bidra med och håller på att skapa mig en roll bland mina nya kollegor. Hoppas bara att just den processen inte tar för lång tid.

Förutom att jag börjar få koll på jobbet börjar även Fotokursen att närma sig sitt slut.  Det känns väldigt tråkigt, jag kommer att sakna våra sköna diskussioner och bildanalyser. Vi kommer att avsluta kursen med en fotoutställning, man kan se alla deltagarnas bilder på den här sidan,Yrke 2009. Jag har under flera gånger skrivit hur jag har kämpat med mitt fotoreportage och mot alla odds lyckade jag få ihop sex ganska bra bilder.

100 procent crop 100 procent crop_3

 

100 procent crop_4 100 procent crop_6

ANA_3729 ANA_4125

Det ska bli riktigt roligt att montera upp bilderna imorgon och stolt sätta upp dem på väggen bland alla andra fina bilder. Måste säga att jag känner mig riktigt stolt att jag lyckades få ihop det hela.