Vardagsbetraktelser

Mormor i Världsklass

Åhh det är en härligt tid nu. Allt flyter på, dagarna och nätterna rullar in som mjuka vågor och jag själv sitter i sanden och njuter av hur vågorna slår runt. Jag ska inte göra detta till en poesiblogg, men det är lite så det känns just nu.

Idag har vi haft en riktigt skön dag. Olivia vaknade i vanlig ordning först och väckte oss alla. Trodde aldrig att jag skulle uppskatta att bli väckt av ett litet  barn, men finns det något mysigare än att vakna till en jollrande bebis som är redo att  möta världen med sina stora och pigga ögon. Vi strosade runt hemma varvade lite lek och frukost och gjorde oss i ordning för lite träning på gymet.

På schemat stod Baby Step, kanske världens bästa träning för nyblivna mammor. Bra konditionspass varvat med styrka och ett bra tillfälle att träffa andra nyblivna mammor och ventilera lite barnprat. Efter passet skyndade vi hem. Oliva sov sött och jag hade lite egentid hann med äta lunch, duscha och kolla skidor. 

När skidorna tog slut var tog vi en liten utflykt och hälsade på mormor. Hos mormor bjuds det alltid på gofika och massor med lek. Något som piggar upp både mig och Oliva. Lagom till dess att vi skulle ta oss hem somnade lillskruttan helt utmattad av all lek.  Det är underbart att mormor bor så nära och att Oliva trivs så bra i hennes sällskap. Ibland behöver inte vardagar vara så komplicerade, det handlar mer om att ta vara på de små stunderna som gör livet speciellt.

20130226 Redigerade 000420130226 Redigerade 0004