Vardagsbetraktelser

linssoppa till middag

Jag fick verkligen inte mycket gjort i kväll heller.

Till middag blev det linssoppa, världens enklaste soppa:

  • purjolök
  • röda linser
  • vatten
  • lite buljong
  • Salt och Timjan

 

Går på en kvart och värmer när man är lite kall och frusen. Ingen träning blev det heller. Istället så hamnade jag framför dator och pillade med bloggen. Har lite svårt att bestämma mig för hur jag vill ha min designen, men jag får väl fortsätta att prova mig fram tills det känns bra.  Imorgon blir det jobb med presentation och avtal, efter jobbet är det fotokurs och vi ska foto porträtt i studio. Lovar att lägga upp lite bilder. 

Nu har Peter kommit hem också, så nu måste jag vara lite social, fast egentligen så vill jag borsta tänderna och gå och lägga mig.

 

Picture0014

God Natt