Vardagsbetraktelser

Inte lätt att titta in i kameran

Det gick ganska bra att fota idag. Men det är stor skillnad på när jag fotar Olivia och när jag fotar andras barn. Det är mycket lättare att få Olivia att titta in i kameran av naturliga skäl, hon känner igen mig och vill ha kontakt. Men andras bart fokuserar mycket mer på sin mamma än mig, och då blir det betydligt svårare att få dem att titta in i kameran. Förutom det så tycker jag att det gick relativt bra, jag hade kolla på ljuset och kompositionen fungerade för det mesta, och som jag trodde så hade vi inte många minuter på oss innan vår modell tröttnade på oss och ville göra andra saker. Inför nästa fotografering måste jag komma på ett sätt att få bebisen att titta in lite mer i kameran. Men visst är de söta när de ligger och håller i sina fossingar. 

 

20130327 namnlöst 0114