Vardagsbetraktelser

Instagram

Just nu är jag ute på landet med HK och Alex. Vi har det supermysigt. Vädret kunde ha varit bättre men vi gör det bästa av situationen. Sitter mest och pratar, det blir mycket bebisprat och en del jobb. Det var längesen vi hade så mycket tid ihop och det är helt fantastiskt att bara tillbringa lite tid med varandra utan massa störningsmoment.
Så småningom kommer det upp lite snygga bilder på bloggen här men tillsvidare tänkte jag lägga upp lite instagrambilder. Det är klart att jag helst vill ha snygga bilder men man hinner inte alltid sätta sig framför datorn. Så jag tror att jag ska försöka lägga upp lite med instgambilder, eftersom det i stort sätt är den enda appen jag använder på in IPhone och då blir mycket dokumenterat.
Så vad är det för bilder. Det har varit regn och dåligt väder konstant, men vi har ändå varit i skogen och lyckats hitta lite svamp, inga jättemängder med så det räckte till 3 st kantarelltoast. Sen tog jag kommandot över grillen. Det är alltid Peter som grillar, vilket har gjort att jag inte är så bra på det. Men igår blev det ganska bra. En stor lax, lite majs och Halumi. Inget blev bränt eller rått. Jag har klarat grillprovet!