Vardagsbetraktelser

I am back, men trött

Klockan är väldigt tidigt på morgonen jag sitter på x2000 på väg till Karlstad. Det har varit lite tomt här på bloggen ett tag men jag har i stortsett bara jobbat och sovit. Det är två perioder på ett år då saker kör ihop sig, det är vid jul och innan semestrarna. I Karlstad ska jag träffa Flash teamet och ha en liten utvärdering med dem, eftersom halva tiden har gått i vårt samarbete. I övrigt känner jag mig ganska trött och just nu finns ingen höjd på hur mycket jag skulle vilja sova och nästan ingenting känns roligt. Det här är typiskt utmattnings syndrom och jag funkar så att när jag är lite utmattad då vill jag helst sova, och gärna lite för mycket. I julas åkte jag ut till landet och sov i en vecka och vad jag var pigg efter det. Känner att jag akulle behöva göra samma sak nu.
Sen serverar de sämsta möjliga frukosten på tåget.