Vardagsbetraktelser

Guldstjärna till mig

Det har gått i ett här idag, så är det ibland. På jobbet har det varit möten, möten och möten hela dagen vissa givande och andra lite mindre givande. Lite trött efter dagens alla viktiga diskussioner bestämde jag mig för att ge promenaden en chans. Den här gången gick det faktiskt bra att gå snabbt vilket är definitivt ett hälsotecken. Efter lite frisk luft och ett tömt huvudet var det ljuvligt att lägga sig i ett skönt och avkopplande bad.  Plötsligt var jobbet och allt stress lång, långt borta, och jag kunde njuta till fulla av badoljans ljuvliga doft. Otroligt vad mycket energi det ger när man tar hand om sig själv, kände mig som en ny människa efter badet. Lite middag på det och klockan var har helt plötsligt 21:00, det är inte klokt, vart tog kvällen vägen. Men jag är ändå stolt att jag prioriterade en långpromenad istället för kvällsjobb. En guldstjärna till mig.

 

gold_star