Vardagsbetraktelser

Gott eller äckligt?

Ibland har man kvällar då man bara är helt färdig och verkligen trött. Igår var det en sådan kväll, jag satt kvar på jobbet ganska länge och jobbade och när jag väl kom hem var jag helt tom. Med andra ord är det inte bra att jobba sitta kvar sen på jobbet. Så det blev ingen träning och ingen blogging istället blev det en deckare på TV och en påse godis. Det var verkligen längesen jag åt en påse godis, vet inte om det gott eller äckligt länge men igår kväll var det ganska trevligt. Jag åt verkligen inte upp hela påsen men det var ändå lite mysigt på något sätt att sitta i soffan med sin påse godis och lite te och inte tänka på någon annat.

Idag ska det definitivt bli mindre jobb, efter jobbet ska jag ut och springa och sen på kvällen ska jag träffa Alex och diskutera vår lyxpickning som vi måste fixa för HK som vann vår stegräknar tävling.

DSC_0175