Vardagsbetraktelser

God Morgon kära läsare!

 

Picture0045 Då var det dags att återgå till arbete och vardag. Känns helt okej. Jag pallade mig upp kl 6 i morse och körde 1 timmas yoga, jag kan ju bara hoppas på att den stilen håller i sig.

Jag har kollat lite på dagens schema på jobbet och det är 3 långa möten inplanerade på rad, fy vad jag avskyr att sitta i långa möten hela dagarna. Jag antar att det är mycket som måste diskuteras inför starten på det nya kvartalet, inte minst mina egna projekt. Jag hoppas bara jag hinner göra min veckoplanering innan allt drar igång. Skulle verkligen behöva avsätta lite tid till träning och bloggen, jag kämpar verkligen med att får en hyfsad layout på den, men jag verkar inte riktigt veta vad jag vill ha. Nå väl, övning ger färdighet!

Ha en fin dag, ska försöka göra ett inlägg vid lunch.