Vardagsbetraktelser

Fint med collage

kl 00.00 och jag är precis klar med dagens redigering av bilder som ska levereras till PubNails imorgon. Jag som trodde att jag var klar med bilderna igår men när jag kom till salongen idag hade de gjort om alltihopa inför pressreleasen imorgon, så det vara bara att fota om alles. Men nu är jag definitivt klar och nu ska jag hoppa i säng en tuff dag imorgon med planeringsmöten hela dagen, känns skjukt att planera julen nu när vinter knappt har försvunnit och på Fredagmorgon åker jag ner till Karlskoga och kör nästa STCC jag hoppas bara på att vi får lite bättre väder än sist.

De är så söta mina nagel nageltjejer, de älskar foto collage och jag fick flera uppmaningar om att det vore bra med ett litet collages med bilder. Så nedanför kan ni se dagens fotocollage från salongen, vad tycks? Om ni vill se alla bilderna kan ni titta här

Webben

Själv är jag väldig nöjd med de 2 bilderna som jag tog i salongen. Måste säga att det var väldigt roligt att fota salongen idag och de hade verkligen gjort fint. Hoppas att de får massor med PR de förtjänar de!