Vardagsbetraktelser

Dags för shopping

Idag är det dags för shopping. Peter hjälper sin mamma med att flytta och jag får göra som jag vill.

Eftersom jag har bytt jobb har kravet på skjorta och kostym försvunnit och helt plötsligt är det tomt på snygga kläder i min garderob. Från och med nu får jag ha på mig vad jag vill och behöver inte ta hänsyn till att se väldigt affärsmässig ut. Det här är väldigt roligt och ger mig en mycket större frihet att ha lite mer personliga kläder. Jag har inte haft något emot att gå i kostym på jobbet men det blev väldigt mycket businesskläder och väldigt lite personlig stil. Men nu är det slut med detta, från och med nu gäller snygga lediga kläder. Idag ska jag shoppa jeans och mycket fina tröjor och cardigans. Fatta att jag äger ett par jeans..

Mall-strukturerade-6stLite inspiration för dagens shopping.