Vardagsbetraktelser

Dags att fylla på

 

Det var inte meningen att det skulle bli så här, men ibland kommer livet emellan och man hinner inte med allt man vill göra. Just nu vill jag göra så mycket att jag har svårt att prioritera, vilket leder till att inget blir gjort. Där av frånvaron här. Känns helt hopplöst. Men jag har implementerat ett hemligt vapen som ska hjälpa mig att få gjort allt jag vill göra. Jupp ni kan se det på bilden, Kaffe. Skämt och sido, det har snurrat så mycket här hos mig den senaste tiden att jag inte ens hunnit att fylla på kaffeburken. Men nu är detta åtgärdat. Något annat som skall åtgärdas så är den här bloggen. Det är väldigt länge som den har sett ut som skit så nu ska jag rycka tag i det hela.

Ni kan se fram emot en ny design, nya kategorier och en helt ny energinivå. Ha bara lite tålamod med mig för det kommer att ta sin lilla tid och det kommer växa fram lite sporadiskt. Har liksom inte lärt mig hur man kan bygga om bloggen och samtidigt ha den gamla uppe. Äsh det gör inget, får inte störa mig på sån, jag är trots allt inte något super, duper proffsbloggare. Men nu ska jag faktiskt göra en grundläggande design som jag är nöjd med och kan leva under en lång tid.

Ser fram emot den här hösten ska bli spännande.