Vardagsbetraktelser

Bilar…

Hej alla mina fina läsare. Det är många som har hört av sig och frågat vad jag håller på med och varför det inte uppdateras något i bloggen. Och det enda jag kan svara på det är att det har bara varit så mycket annat som har hållit mig sysselsatt de senaste dagarna. Konstigt nog så har det varit bilar.

Peter och jag har precis plockat ut var nya bil och  det är mycket större än vad jag någonsin kunde drömma om, det känns verkligen jättekonstigt att köra runt i en så stor bil men framförallt känns det konstigt att köra runt i den själv. Vi var ute på landet med den i helgen och där passade den utmärkt. Jag ska försöka lägga upp en bild på den senare.

Och så i går var jag i Karlstad och hälsade på Flash och där var det givetvis ännu mer bilar, snabba bilar och stora lastbilar. Dessutom körde jag hela vägen dit och tillbaka och det var mycket bilar på vägarna. När jag väl kom fram till Flashs högkvarter fick jag en guidad visning och fick gick runt och titta på tävlingsbilarna och kika in i deras stora lastbilar, måste säga att jag var väldigt imponerad över det hela trots att jag inte är så jätte intresserad av motorsport. Det jag var mest imponerad över var det var så rent överallt, det fanns inte ett damkorn. Sen satt vi i möte hela dagen och pratade om den kommande säsongen,  vi hade så mycket att prata om att jag hann inte ens gå på toa. När jag väl skulle åka hem fick jag provköra den absolut nyaste BWN som inte finns i butik ännu 530D tror jag att den hette, och det var grymt fin och väldigt lyxig en riktig direktörsbil. Vet inte om jag kommer bli en biten motorsports fanatiker men risken finns ju.

 

Graget hos Flash Garaget hos Flash

bild (3)bild (4) bild (5)  

Jag och Janne provkör den nya BMW, lite lik en Jaguar på designen. Jag var mäktigt imponerad.