Vardagsbetraktelser

Bara vardag

En del dagar blir så vanliga. Igår var det en typisk vanlig dag, det hände absolut inget roligt, förutom att jag hade lunch med Sofia.

Det är så synd att dagarna är så korta man hinner inte göra så mycket och de få timmarna man har på kvällen vill man ägna åt att vila, av någon märklig anledning, kan vara en åldersgrej. Det är ett märkligt system vi har accepterat här i västvälden, jag tror att vi jobbar på tok för mycket i den här välden och många människor går miste om att nå sin fulla potential för att de aldrig får chansen att utveckla sånt som de verkligen kan bli världsbäst på.

Det här kan man givetvis vända på och funder på om vi skulle hinna med mer om vi hade fler timmar på dygnet. Sanningen att tid är det ända som är rättvist här i välden och det är det enda vi har gått om. Det är lite jobbit att erkänna men vi är tillbaka i resonemang kring prioriteringar. Men det är svårt att prioritera bort jobbet för sånt som är roligare, för jobba måste man och egentligen så gillar vi ju att jobba.

Nä nu ska jag ta en lång lunchpromenad lyssna på munken och njuta av den fina solen.

Lilla Cameran 009 

Bild:jag Årstaviken Maj 2009