Vardagsbetraktelser

Aldrig mer torra armar!

Jag måste bara informera om världens bästa hudvårdsprodukter. Det är som så att jag har väldigt torr ty på armar och ben, benen är alltid lite frasiga och armarna har sån där torr lite knottrig hud. Det här har jag haft sen jag var liten och alla dermatologer har alltid sagt att det kommer att gå över när jag blir äldre men det har det inte gjort utan varit konstant. Jag har provat med alla hudkrämer som finns på marknaden, exklusiva som prisvärda, men ingen kräm har löst problemet. De feta krämerna lägger sig som en tjock lager ovanpå huden och det vanliga krämerna sugs bara upp utan att det händer något.

Tills jag hittade den här combo-produkt, alltså två produkter som jobbar ihop.

En kroppsolja Decleor Aromessence Spa Relax som man smörjer in sig med efter duschen, kroppsoljan går ner på djupet och består av Essentiella oljor av myrra, sandelträ, incense, neroli, petitgrain, tonkaböna, lavendel och patchouli. Växtolja av hasselnöt samt örten limanthus alba.

När man är klar med den underbara oljan lägger man på hudkrämen Decleor Systéme Corps, som består av Växtoljor av mjödört och kokosnöt, D-panthenol, glykoproteiner av morötter samt E-vitamin.

Asså de här två produkterna är tillverkade i himlen och gör underverk med huden, mina armar är lena som finaste silke!

Den tredje flaskan på bilden är en badolja och det är ett kapitel för sig, tog ett bad med den igår och den kan bli beroendeframkallande. Badet luktade som en helt sommaräng och kroppen blir alldels mjuk och len, det är faktiskt helt otroligt bra.

 

DSC_0174