Vardagsbetraktelser

5 Mars 2010

Idag vaknade jag med frukost och paket på sängen, och sånt får man för att man inte ska glömma att man blir lite äldre.  En mogen kvinna i min ålder förväntar sig att få parfym, pärlor och diamanter i födelsedagspresent

B-day kitmen inte jag. Jag har önskat mig något helt annat..

untitled Den här svarta plastbiten har jag suktat efter bra länge nu. Den är inte så vacker och för många är den helt värdelös, men i min värld är det juste den här fula plastbiten som jag har önskat mig allra, allra mest. Jag har önskat mig den så mycket att jag nästan var lite jobbig i gårkväll när jag tjatade på Peter och försökta luska ifall jag skulle få en sån. Sen drömde jag hela natten om den, så gissa om jag var lycklig när jag vaknade i morse och fick öppna ett splitternytt batterigrepp till min kamera. Jag var så glad i morse att jag tog med mig hela kameran till jobbet, vem vet jag kanske kommer råka gå förbi världens ballaste fotomotiv. Hur mycket tror ni att jag fyller?

d300_bg

Ett batterigrepp monteras fast  på kameran så att man är lite mer flexibel när man jobbar med stående format och dessutom så kan man ladda den med extra batterier så så att man inte behöver oroa sig för det under ett längre fotojobb.