Vardagsbetraktelser

31 dec 2010

Då var det 2011, nytt år nya möjligheter. Jag måste ändå säga att 2010 var ett helt galet bra år det här har jag hunnit med.

Januari- en vecka på landet med meditation och vila
Februari- Alex och Lasse gifter sig jag är bröllopsfotograf
Mars- Min födelsedag
Renoverade vardagsrummet på Landet
April- resa till New York
Maj- startade Rose&Rose Foto
Juni- fotar bröllop
Juli- resa till England Salcome
Augusti- Sanna och Billy gifter sig, jag är bröllopsfotograf
Sep- köper ny lins 70-200mm. Det var en stor grej.
Okt- fotar bröllop
Nov- resa till Paris
Dec- resa till Langkawi

Sen har det hänt massor på jobbet och under 2010 har jag gjort ett gäng spännande projekt och lärt mig hur man jobbar med marknadsföring. Vet inte om det kommer att gå att slå detta år. Till råga på allt hade vi en fantastisk avslutning på året med en stor fest här på vårt hotell. Vi åt och dansade hela natten. Här kommer lite bilder på hur 2010 avslutades.

Morgonen började med drinkar på stranden.

Där hängde vi hela dagen, och på kvällen var det nyårsfest.


Nu njuter vi bara av de sista dagarna och laddar för ett ännu bättre 2011!

-inlägg från iPad