Vecka 17

Det här med Facebook, hur bra är det egentligen? Det är säkert över för Facebook snart. Men vet ni jag tror inte det. Det är helt sjukt hur beroende jag har blivit av Facebook. Jag hittat ett gäng människor, typ över hela världen, genom olika FB grupper som sitter och gör digitala fotoböcker i Project Life formatet, precis som jag. Och nu sitter jag och chattar med dem på kvällarna när jag gör mina uppslag. Okej, lite nörd varning på mig, men det är helt galet vad kul det är och utvecklande. Och när jag känner att jag utvecklas i någon riktning så mår jag jättebra. Så varför inte. Facebook är helt fantastisk. Jag lägger inte upp så mkt på min privata sida, men å vad aktiv jag är i olika FB grupper!

Idag har jag lärt mig lite nya grejer i Photoshop och här är resultatet.

Vecka-17

Vecka-17-sid1

Vecka-17-sid2

 

Related Posts with Thumbnails
2 Kommentarer
Kommentera

Ditt mail är never publicerat eller delad delat. Markerade fält är obligatoriska *

  • Annette21 January 2014 - 10:53

    Riktigt, riktigt snyggt!

  • Cameia21 January 2014 - 10:55

    Tack Annette!

Translate

Välkommen till min blogg!

Jag heter Anna och Cameia.se handlar om mitt liv- min vardag, min man Peter och våra barn Olivia och Jonathan, om hus & trädgård, om vårt landställe och lediga dagar skärgården.

Till vardags jobbar jag med marknadskommunikation på ett globalt företag i Stockholm. Tidigare bestod mitt liv även av resor och diverse fotouppdrag, men sen aug 2014 när unge nr två föddes så handlar livet mest och tvåbarnskaoset och vår vardag som nyblivna husägare i en förort i Stockholm.

Kategorier

Arkiv