Skogspromenad

Äntligen en mulen dag, får man säga så? Kanske, men eftersom det har varit så varmt och skönt ett par dagar nu så kan jag verkligen uppskatta en mulen dag som idag. Efter en riktigt jobbig natt var både Olivia och jag lite halvt utslagna hela dagen. Men Peter som fick sova hela natten var pigg och glad och drog med oss på en härlig skogspromenad. Det är så underbart härligt i skogen just nu, allt är så grönt och det doftar så härligt. Det känns som att alla växter har fullkomligt exploderat och man kan nästan se hur skogen växer till sig. Vi hade egentligen inga planer på att fotografera under promenaden men jag tog med kameran ändå, försöker alltid ta med kameran så att det blir en vana, man vet aldrig vad som kan hända.

Promenaden blev ganska lång 7km och vi stannade till och plockade på oss både smultron och blåbär på vägen. Olivia fick prova båda bären men verkade lite mer förtjust i smultronen. Efter en stund blev hon lite gnällig och trött på ligga i vagnen så Peter tog upp henne och Olivia fick sitta på Peters nacke för första gången. Det var väldigt uppskattat, vi får se om det kommer att ha henne i vagnen efter det här. 

Ljustet var jämt och fint i skogen och det blev en del bilder ändå, så det är alltid värt att ta med sig kameran även på en enkel skogspromenad.

Skogen

Related Posts with Thumbnails
Inga kommentarer
Kommentera

Ditt mail är never publicerat eller delad delat. Markerade fält är obligatoriska *

Translate

Välkommen till min blogg!

Jag heter Anna och Cameia.se handlar om mitt liv- min vardag, min man Peter och våra barn Olivia och Jonathan, om hus & trädgård, om vårt landställe och lediga dagar skärgården.

Till vardags jobbar jag med marknadskommunikation på ett globalt företag i Stockholm. Tidigare bestod mitt liv även av resor och diverse fotouppdrag, men sen aug 2014 när unge nr två föddes så handlar livet mest och tvåbarnskaoset och vår vardag som nyblivna husägare i en förort i Stockholm.

Kategorier

Arkiv