Sista dagen på landet

Idag är det vår sista dag i stugan och ikväll åker vi hem till stan till den nya lägenheten. Vi har mycket jobb framför oss med att packa upp allt i den nya lägenheten och jag vet inte hur det ska gå med min stora mage i den här värmen, men vi får ta en dag i taget och hoppas på temperaturen sjunker lite. Samtidigt så känns det bra att vara i stan eftersom jag förmodligen kommer att behöva besöka BB närsomhelst och härifrån är det en lång väg att köra.
Så idag passar vi på och slappar vid viken och svalkar oss i det varma sköna vattnet. Tror att det är minst 24 grader i vattnet och så varmt har det aldrig varit här ute.

20140729-131708-47828561.jpg

Related Posts with Thumbnails
Inga kommentarer
Kommentera

Ditt mail är never publicerat eller delad delat. Markerade fält är obligatoriska *

Translate

Välkommen till min blogg!

Jag heter Anna och Cameia.se handlar om mitt liv- min vardag, min man Peter och våra barn Olivia och Jonathan, om hus & trädgård, om vårt landställe och lediga dagar skärgården.

Till vardags jobbar jag med marknadskommunikation på ett globalt företag i Stockholm. Tidigare bestod mitt liv även av resor och diverse fotouppdrag, men sen aug 2014 när unge nr två föddes så handlar livet mest och tvåbarnskaoset och vår vardag som nyblivna husägare i en förort i Stockholm.

Kategorier

Arkiv