Rosor på slottet

Förra helgen åkte Peter och jag iväg på en liten resa till Österlen. Olivia stannade hemma hos mormor och vi hade lite egen tid. Det var längesen vi gjorde något själva så nu var det dags igen. Anledningen till att vi valde att åka till Skåne var den ännu inte så berömda restaurangen Daneil Berlin (mer om det senare) och att det var en bra helg att besöka Österlen, eftersom det var äppelfest i Kivik. Det blev också en liten fotoresa och det känns som att vi fick ut väldigt mycket av en helg.

Vi flög ner till Skåne för att göra resan så effektiv som möjligt. Vid Sturup hyrde vi en liten bil och på så vis kunde vi göra vad vi ville och ta oss runt på den skånska slätten. På väg ner till Ystad stannade vi vid Marsvinsholmsslott och där hittade underbara rosor som stod i full blom i solskenet. Vem blir inte lycklig av ett sådant möte.

 

 

Related Posts with Thumbnails
Inga kommentarer
Kommentera

Ditt mail är never publicerat eller delad delat. Markerade fält är obligatoriska *

Translate

Välkommen till min blogg!

Jag heter Anna och Cameia.se handlar om mitt liv- min vardag, min man Peter och våra barn Olivia och Jonathan, om hus & trädgård, om vårt landställe och lediga dagar skärgården.

Kategorier

Arkiv