Leka med nappen

Oj oj vilken underbar dag vi har haft idag. Sveriges Nationaldag kunde inte ha varit varmare och vackrare och Olivia och jag hade den stora glädjen att tillbringa den med våra vänner Alex, Beatrice och Hanna-Klara. Vi träffades vid kungliga Djurgården och tillbringade i stort sätt hela dagen bland lummiga skogsgläntor. Det börjar bli väldigt roligt att träffa andra barn med Olivia för hon börjar ta kontakt på ett helt annat sätt nu än tidigare. Det bästa är lite äldre barn som kan kontrollera sin händer och förstår att man ska akta sig för att stoppa fingrar i ögonen. Efter en kort promenad hittade vi en trevlig glänta att sitta på. Beatrice sprang omkring och busade och Olivia satt snällt och iakttog. Sen kom Beatrice på en fantastisk napplek och Olivia var inte den utan spelade med snällt. De var väldigt söta ihop och vi hade en supermysig dag. Dagen avslutades med att den kungliga familjen åkte kortes till Skansen för att fira Nationaldagen och hade Olivia varit vaken hade hon kunnat se hela den kungliga familjen för första gången. Men hon sov hela vägen hem helt utmattat efter all lek.

Bea 2 Bea 3

Det här är Beatrice och hennes mamma Alexandra.

Bea 1

Bea 4

Det var lite svårt att få dessa två att kommunicera, men efter en stund började Beatrice hjälpa Olivia med nappen och det var en väldigt rolig lek eftersom Olivia var snäll och gapade stort efter sin napp.

Related Posts with Thumbnails
Inga kommentarer
Kommentera

Ditt mail är never publicerat eller delad delat. Markerade fält är obligatoriska *

Translate

Välkommen till min blogg!

Jag heter Anna och Cameia.se handlar om mitt liv- min vardag, min man Peter och våra barn Olivia och Jonathan, om hus & trädgård, om vårt landställe och lediga dagar skärgården.

Till vardags jobbar jag med marknadskommunikation på ett globalt företag i Stockholm. Tidigare bestod mitt liv även av resor och diverse fotouppdrag, men sen aug 2014 när unge nr två föddes så handlar livet mest och tvåbarnskaoset och vår vardag som nyblivna husägare i en förort i Stockholm.

Kategorier

Arkiv