Julig Olivia

Så nu är julen lite över här hemma hos oss. Det här året har det varit en tuff jul. Både Peter och jag har varit ganska sjuka, Peter har haft hög feber hela julen och jag har mer eller mindre varit utslagen och väldigt trött. Men vi har tagit det lugnt med besök och julstök, och  gjort allt för att bli friska. Vi är inte helt friska ännu men på bättringsvägar. Någon som inte har varit sjuk denna julen är Olivia. Hon har varit på strålande humör och verkligen njutit av att vara hemma med oss. Hon fick en ny klänning från mormor som hon var väldigt nöjd med och busade runt i den som 1 åringar gör. Här får ni en bild på henne i sin finaste juloutfit.

Olivia-jul3

Related Posts with Thumbnails
Inga kommentarer
Kommentera

Ditt mail är never publicerat eller delad delat. Markerade fält är obligatoriska *

Translate

Välkommen till min blogg!

Jag heter Anna och Cameia.se handlar om mitt liv- min vardag, min man Peter och våra barn Olivia och Jonathan, om hus & trädgård, om vårt landställe och lediga dagar skärgården.

Till vardags jobbar jag med marknadskommunikation på ett globalt företag i Stockholm. Tidigare bestod mitt liv även av resor och diverse fotouppdrag, men sen aug 2014 när unge nr två föddes så handlar livet mest och tvåbarnskaoset och vår vardag som nyblivna husägare i en förort i Stockholm.

Kategorier

Arkiv