Helgen som gick

Så har vi lagt ännu en helg bakom oss. Den var solig och väldigt avslappnad. Vi var hemma i stan och tillbringade lördagen med att strosa runt på söder. Det är ofattbart hur mycket vi kan strosa runt på Söder och aldrig tröttna på det. Men det händer så mycket och det finns alltid favoriter som måste besökas.

Söndagen var lite mer social och produktiv. Peter hade lite pappatid med Olivia och jag fick chansen att fixa lite hemma. Sen kom Katja med familj och vi hade en ganska trevlig söndagsfika. Typsikt så tog jag inga bilder på de fina muffinsen som jag bakade, men jag hann med att knäppa ett part kort på de glada barnen i alla fall. Det var väldigt roligt att sträffa Frank och Alba igen. Frank hade verkligen förändrats sen vi såg honom sist, vilket var för 3 månader sen.  Plötsligt var han blivit en liten pojke och någonstans på vägen har han även bytt hårfärg. Olivia var lika engagerad som vanligt när vi får besök. Hon  visade glatt upp alla sina leksaker, böcker och av naturliga skäl nyttjade uttrycket “Titta” väldigt flitigt.

 

Related Posts with Thumbnails
Inga kommentarer
Kommentera

Ditt mail är never publicerat eller delad delat. Markerade fält är obligatoriska *

Translate

Välkommen till min blogg!

Jag heter Anna och Cameia.se handlar om mitt liv- min vardag, min man Peter och våra barn Olivia och Jonathan, om hus & trädgård, om vårt landställe och lediga dagar skärgården.

Till vardags jobbar jag med marknadskommunikation på ett globalt företag i Stockholm. Tidigare bestod mitt liv även av resor och diverse fotouppdrag, men sen aug 2014 när unge nr två föddes så handlar livet mest och tvåbarnskaoset och vår vardag som nyblivna husägare i en förort i Stockholm.

Kategorier

Arkiv