Vardagsbetraktelser

En vanlig lördag

Vaknade i morse med att jag hade ont i magen, vad är det med oss tjejer och våra magar? Jag känner inte en enda tjej som inte har problem med magen. Peter var iallafall väldigt gullig och lät mig sova ut, och mycket riktigt så gick jag och la mig igen och sov till kl 11. Det händer inte så ofta men en gång om året får jag sova ut. Sen fick jag frukost på sängen och började läsa min bok. Måste dock säga att Richard Branson är grymt inspirerande vad gäller företagande och management. Nästan så att man vill börja jobba på ett Virginbolag.
Efter frukost (lunch för Peter) tog vi en promenad och gjorde en första runda på Söder för att köpa julklappar och middagsmat. Imorgon ska vi ha middag här hemma och det står Brittisk julmat på menyn, och stora delar av den engelska släkten kommer hit.


Vi var på söderhallarna en sväng och där är det verkligen julstämning, och letar man efter lite enklare julklappar så finns det massa godsaker där. Vem skulle inte vilja ha en de här fina lådorna.


Vi gjorde ett obligatoriskt besök i den lilla engelska butiken i Söderhallen och där har de verkligen bullat upp med tillbehör till det engelska julfirandet som börjar med frukost den 25:e


Kvällen tillbringar jag med Richard Branson, min nya idol. Som äger en egen paradisö i Karibien och är mannen bakom alla Virgins coola bolag.

-inlägg från iPad