Det bor en Hare här någonstans!

20160708-namnlöst-0051.jpg

Vi har sett honom flera gånger på tomten. Han kommer fram lite försiktigt, gärna i skymning när vi har gått in efter middagspromenaden. Vi har sett hur han hoppar runt och äter sig mätt på klöver och andra härliga gröna växter. Det märks att han känner sig hemma, lugn och försiktigt skuttar han fram på jakt efter godsaker.

Att det går vild djur på tomten på landet är inget ovanligt. Vi har både älg och rådjur som spatserar förbi här och tar för sig av den härliga buffén. Men den här lilla haren är här på återbesök väldigt ofta. Barnen är helt överlyckliga och nu har jakten på att hitta hans lila håla börjat. Vart kan haren bo någonstans?

Här om kvällen bestämde Olivia att de skulle sitta och äta middag i den påbörjade kojan och spana efter haren och skulle han mot förmodan hoppa fram ja då skulle han möjligen kunna få sig en smörgås. Dock är det oklart om harar äter smörgåsar.

20160708-namnlöst-0060.jpg

Related Posts with Thumbnails
Inga kommentarer
Kommentera

Ditt mail är never publicerat eller delad delat. Markerade fält är obligatoriska *

Translate

Välkommen till min blogg!

Jag heter Anna och Cameia.se handlar om mitt liv- min vardag, min man Peter och våra barn Olivia och Jonathan, om hus & trädgård, om vårt landställe och lediga dagar skärgården.

Till vardags jobbar jag med marknadskommunikation på ett globalt företag i Stockholm. Tidigare bestod mitt liv även av resor och diverse fotouppdrag, men sen aug 2014 när unge nr två föddes så handlar livet mest och tvåbarnskaoset och vår vardag som nyblivna husägare i en förort i Stockholm.

Kategorier

Arkiv