Back to Project Life

Det var ett tag sen jag pysslade med mina bilder, rättare sagt så var det precis efter påsken. Men nu börjar året lida mot sitt slut och jag har ca 12000 bilder att ta tag i så det är lika bra att jag fortsätter med samma koncept som jag gjorde förra året, nämligen projekt life. Jag hade stora planer på att jag skulle vara lite duktigare i år och försöka hinna med under året, men tiden rann iväg, jag tappade suget, fokuserade på annat och det blev inte så många uppslag gjorda. Men jag var duktig och tog kort, så nu är det bara att fixa det hela ett uppslag per vecka. Så här ser dagens alster Vecka 14.

Vecka-14

Vecka-14-sid-1

Vecka-14-sid-2

 

 

 Produkter som jag har använt


Related Posts with Thumbnails
Inga kommentarer
Kommentera

Ditt mail är never publicerat eller delad delat. Markerade fält är obligatoriska *

Translate

Välkommen till min blogg!

Jag heter Anna och Cameia.se handlar om mitt liv- min vardag, min man Peter och våra barn Olivia och Jonathan, om hus & trädgård, om vårt landställe och lediga dagar skärgården.

Till vardags jobbar jag med marknadskommunikation på ett globalt företag i Stockholm. Tidigare bestod mitt liv även av resor och diverse fotouppdrag, men sen aug 2014 när unge nr två föddes så handlar livet mest och tvåbarnskaoset och vår vardag som nyblivna husägare i en förort i Stockholm.

Kategorier

Arkiv