• Nätverksträff

    Sen har jag varit på en nätverksträff och fotat lite. Det är roligt att fota eventbilder. Lite svårt att veta vem och vad man ska fota, huvudsaken är att man lyckas fånga stämningen. Tror att jag har övat ganska mycket på mingelbilder på alla bröllop. Så det här lilla uppdraget var inte lika svårt som gruppbilden. Här får ni liten inblick i nätverksträffen. Tyvärr blir det sällan några bilder på fotografen, så tyvärr inga bilder på mig men en massa andra fina tjejer.

  • Gruppbilder

    Det har varit en hel del foto jobb för mig på sistone. Dels fotat lite gruppbilder på Headagent, min stående företagskund som hela tiden expanderar och behöver nya bilder. Så här blev deras gruppbilder. Måste säga att det var sjukt svårt att få ihop dem i det lilla rummet. Sen hade vi lampor och dörrar lite här och var som jag har redigerat bort. Jag hoppas att de blev nöjda.

  • Bilder

    Har suttit och redigerat bilder hela dagen idag.  Mest bilder från vår resa i England som vi gjorde i våras, men också lite andra bilder. Jobbar på att göra en fotobok av Englandbilderna. Måste bli bättre på att lagra bilder på ett sätt så man kan sitta och ta del av bilderna utan att ständigt behöva sätta sig framför datorn. Dessutom tror jag att fotoböcker är det bästa sättet att spara bilder på ett fint sätt. Filer kan försvinna och hårddiskar kan förstöras men böcker har en tendens att hålla sig kvar. Det har vart så mycket familje- och landetbilder på bloggen så jag är lite trött på att uppdatera…