• Helgmys

    Då var denna arbetsvecka avklarad. Inte för att det har varit speciellt körigt, men det kräver sin tankeverksamhet att rensa mailen och jobba med budgetar i excel. Det gick fort att ställa om till jobbmode. Men innan karusellen drar igång på riktigt hinner vi med lite mys på landet. Peter och jag åkte ut till Vätö idag och han var snabb med att tydliggöra att det är han som ska grilla, vet om han blivit lite skrämd av mina framsteg vid grillen sist.

  • Instagram

    Just nu är jag ute på landet med HK och Alex. Vi har det supermysigt. Vädret kunde ha varit bättre men vi gör det bästa av situationen. Sitter mest och pratar, det blir mycket bebisprat och en del jobb. Det var längesen vi hade så mycket tid ihop och det är helt fantastiskt att bara tillbringa lite tid med varandra utan massa störningsmoment. Så småningom kommer det upp lite snygga bilder på bloggen här men tillsvidare tänkte jag lägga upp lite instagrambilder. Det är klart att jag helst vill ha snygga bilder men man hinner inte alltid sätta sig framför datorn. Så jag tror att jag ska försöka lägga upp…

  • Lill Jag

    Här kommer några fler bilder på mig. Peter får kämpa hårt för att få till bilder som jag godkänner. Men det tar sig. Peter fotar och jag experimenterar med redigeringen.  

  • Melonsallad

    Jag har precis upptäckt hur gott det är att ha vattenmelon i salladen. Det som krävs är lite limevinäger och valnötter sen kan man praktiskt taget föräta sig på melonsallad. Funkar helt fantastiskt till gillat och som en enkel lunch sallad. Det går bra att blanda i lite fetaost eller haloumi för att få lite sälta. Gott som tusan!

  • Non alcoholic

    Hade det inte varit för alkoholfritt öl hade min sommar varit lite sorglig. Men som tur så finns det ett alkoholfritt öl som jag gillar och så här i mammatider får man inte vara kräsen vad gäller alkoholfria alternativ.

  • Sylt och bröd

    Idag har det varit full produktion i vårt fina kök på landet. Äntligen kan man göra allt man vill i det här köket. Det är stort och rymligt och jag och Peter får lätt plats i det med alla korgar och kastruller. Efter frukost idag åkte vi till självplocken och plockade 3kg jordgubbar. Det är fantastiskt hur mycket fina jordgubbar de har där i år, stora röda och saftiga. Tror nästan vi måste åka dig imorgon igen. Hursomhelst, dagens plan var att koka jordgubbssylt, för man måste passa på och ta vara på alla härliga bär medan de finns. Det blev 3 stora syltburkar av 2 kg jordgubbar, resten ska…

  • Jordgubbar

    Det  är en sån härligt tid just nu. Även om solen inte skiner varje dag och vädergudarna behagar med att ge oss lite mörka moln med jämna skurar emellanåt, så kan man inte låta bli att njuta av sommaren. Idag var vi på självplocken och frossade i jordgubbar. Alla kan nog hålla med om att självplockade jordgubbar ger bra sommarfeeling. Nu har vi ätit jordgubbar till allt, frukost, dessert, smoothies och bara rätt upp och ner precis som de är. 

  • Halvtid

    Idag var det dags för att ta lite bilder på mig. Jag brukar inte vara så pigg på att ställa mig framför kameran för att jag tycker själv att jag ser så fånig ut på bild. Men jag gissar att övning ger färdighet. Idag fick Peter fota mig lite för att nu är det dags att visa för världen min fina mage. Okej den kanske inte syns så jätte tydlig här, men man kan ana att det är något som gömmer sig där under. Jag ville ha en ganska avslappnad sommarbild, precis så som det är ute på landet och det är fint att ha kvar det som ett minne,…