• Here we go again

    Så var det åter dags att dra igång med ett nytt renoveringsprojekt. Ibland så undrar jag hur vi orkar eller varför vi glömmer så fort hur mycket jobb det är med renoveringsprojekt. Den här gången är det köket på landet som behöver fräschas upp. Det var väldigt gammalt och vi behövde göra något då det började luka lite konstigt om hela köket. Och mycket riktigt när vi fick bort hela köket så visade det sig att det började bli tendenser till lite mögel/fuktskador så bättre tidpunkt kunde vi inte välja för att få bort det hela och göra rent och fint. Så här såg det gamla köket ut så som…

  • Midsommar

    Midsommarafton på Vätö med Rikard och Eva.  Peter och jag gjorde det vi var bäst på och Rikard och Eva var exemplariska gäster som kom och firade midsommar med oss trots att vi inte har något fungerande kök, (mer om det senare) men midsommar var väldigt trevligt och Vätö visade upp sig från sin bästa sida sol på midsommarafton och lite regn på midsommardagen.

  • Katja & Magnus

    Sommarens första bröllop och världens finaste kärlekspar! Att få fota ett ett bröllop bland blomstrande äppelträd var blad det häligaste jag har gjort.

  • Härligt arbetsdag

    Idag jobbade jag från landet. Dagen tillbringades framför datorn med outlook på vår lilla veranda. Det var en outlook som översvämmade med 350 mail som jag inte hade tagit hand om. Det tog mig en hel dag att gå igenom allt och nu behöver jag ytterligare en dag för att strukturera upp arbetet som alla dessa mail har genererat. Det är inte klokt men mycket jobb är det, då är det perfekt med en klämdag utan möten så man hinner jobba ikapp. Efter jobbet tog vi en AW på bryggan med jordgubbar och vin. Det var himla skönt och den oficella sommaren är nu invigd.  

  • Hej Bloggen

    Det är nästan så man får börja när man har haft ett långt uppehåll från bloggen. Det har bara varit så vansinnigt mycket på jobbet så jag har inte mäktat med att uppdatera bloggen. Men jag har saknat den så mycket så jag har bestämt och lovat mig själv att jag måste lägga om mitt arbetssätt så jag hinner med att blogga. Annars är det inte roligt. Hursomhälst den här helgen är vi på landet och vilar upp oss lite och det finns inget bättre ställe i hela världen än att vila upp sig på än här. Den här tiden är dessutom helt fantastisk med allt som står i blom…