• Södermalmsfrukost

    Godmorgon det är en grådassig dag i Stockholm, men jag klagar inte det snöar inte iallafall. Det var ett tag sen, men sitter jag på favoritfiket KAFFE och njuter av en Södermalmsfrukost, prima latte och en fralla med västerbotten ost. Att ha alla världens tidningar till hands gör det hela inte tråkigare heller. Ikväll är det 30-års fest på temat 20-tal. Här inte mycket i garderoben som andas 20-tal så jag får nog ta en runda på stan, undrar om Cocco-chanel var aktuell på 20-talet men jag tror nästan det. Jag får nästan göra lite reserch.

  • Härligheter

    Idag ska jag till Aida och fixa mina naglar på salongen i PUB, lite lyx måste man unna sig. Sen ska jag träffa Sara och äta lunch känns som det kan bli en riktigt bra förmiddag. Sen är det jobb, jobb, jobb och ikväll ska jag till min föräldrar som har kommit tillbaka från sin 3 veckors långa vistelse på Grand Canaria. Jag gissar att jag kommer bli sjukt ressugen. Eller jag är redan sjukt ressugen skulle vara helt fantastiskt att åka iväg till solen ett par veckor.

  • Koncert

    Hej och hå vilken dag det har varit idag. På jobbet fick vi veta att vår Sverige chef har fått ett jobb, sen kom det nyheter ut att min avdelning ska försvinna så som den ser ut idag. Så det kommer vara en ganska omfattande omorganisation under november och december. Bhuhu 🙁 Men dagen avslutades på en jättemysig koncert med Peter Jöback. Jag är ingen Peter fan, men jag tyckte att han gjorde en superbra spelning och han lyckades verkligen förmedla sin personlighet. Det bästa var att jag fick ett fotopass och fick springa runt och fota. Hur grymt är inte det!!! Jag lånade Peter D700 och med den nya…

  • Kärlek om hösten

      Det har varit en riktigt bra helg, full men kärlek och höstfärger. Jag fotade Jan-Erik & Marie på lördag förmiddag vid Ulriksdals slott, det är så himla vackert där nu med vattnet och höstfärgerna. Det var en mulen dag och vi hade verkligen tur att det inte började regna eller snöa. Dock blev bilderna väldigt fina. Förutom att fota söta brudpar var vi på middag hos Johan och Frida och fick chansen att fota deras lilla tjej Lilly, ska försöka gå igenom de bilderna också. Imorse hoppade jag upp till jobbet full med energi och positivism, tänk vad lite kärlek kan göra.  

  • Test från iPad

    Så där, det har tagit mig några timmar men nu är min nya pryl helt kittad med allt man kan behöva, dock saknar jag ett svenskt tagentbord då det är lite bökigt att blädra fram de Svenska specialbokstäverna. Imorgon är det dags för fotojobb, ska ska fota ett brudpar vid Ulriksdals slott, hoppas bara att vädret håller i sig och att det inte blir snöstorm. Provar att skicka en bild från iPaden också, men eftersom jag bara har tre bilder så får ni helt enkelt titta på en av dem, visst är dem fin!

  • Godkänt på den första inlämningsuppgiften

    Som ni vet så kämpar jag med lite studier vid sidan om mitt vanliga jobb och liv. Allt för att hitta nya kreativa utmaningar för min fotografi. I söndags lämnade jag in min första uppgift på kursen och jag blev godkänt utan kompletteringar, tjohooooo känner mig väldigt stolt! Uppgiften gick ut på att man skulle redigera en valfri bild samt redogöra för varför man gjorde som man gjorde och vilket budskap man vill förmedla med sin bild. Ja det där är inte helt vetenskapligt och för en ekonom som jag själv blir det hela rätt overkligt, men ändå spännande att tänka i nya banor. Jag lovar att jag kommer tänka…

  • Min alldeles egna

    Idag landade den på mitt skrivbord, min alldeles egna iPad. Ja vad ska man ha den till? Det är en grym surfplatta och ett helt nytt verktyg på möten, nu kommer min bärbara laptop stanna på skrivborde och den här lilla plattan följa med in på möten. Ska bli väldigt trevlig att bekanta sig med den och se hur produktiviteten bara stiger…. Skämt och sido, främst kommer den nog fungera som en digital porfolio och ett litet hjälpmedel där jag kan samla på mig en del inspiration från nätet. Sen är den grym att följa bloggar med.

  • Vykort från sommaren

    Det finns inte så mycket att diskutera, det är nollgradigt och det ligger frost på marken när man vaknar. Nu är vintern nära och jag ryser bara jag tänker på det. Kan inte låta blir att längta efter värmen och solen. Satt och lekte med en lite övning i PS, blev en riktig påminnelse om hur underbart det när sommaren är här. Det kanske är oundvikligt att åka på sol semester i jul. Åhhh det vore helt underbart.

  • Pippi i Aspudden

      Det är inte så ofta jag fotar barn, vilket är lite konstigt för att många av mina vänner har numera små söta barn. Förra veckan var jag och Peter på middag hos Katja och fick lov att fota den här lilla fröken. Till en början var hon lite blyg men så fort vi fick på henne peruken var det en riktig liten Pippi Långstump som hoppade fram och poserade vilt framför kameran. Jag måste fota mera barn det blir helt oväntade bilder och de kan hitta på vad som helst.

  • Hej

    Det är helt galet, men jag har inte haft en möjlighet att göra ett seriöst inlägg i bloggen sen den 23 sept. Frågan är om jag egentligen har tid att ta hand om den här bloggen?  Men jag vill ju så gärna, och när man vill något så brukar det gå. Det värsta är att jag även har försummat min PS kurs och tvätten hemma. Ja, vad ska man göra ibland måste man bara kavla upp ärmarna och göra det jobb som måste göras. Det bästa är att nu börjar jag komma upp till ytan och snart kommer det lite nya fina bilder här i bloggen. I helgen ska vi…