• Fårö

    Jaaa det var ett tag sen jag var här inne, men det har inte gått en dag som jag inte tänkt på att jag måste uppdatera, men jag har lovat att jag bara ska ha snygga bilder här. Inte fokusera så mycket på vad jag gör utan de bilder jag tar, därför kommer jag kanske inte uppdatera så ofta, men desto snyggare bilder när jag väl uppdaterar. Förra helgen var Peter och jag på Fårö och hälsade på Rikard och Eva. Hela Fårö är som gjort för att foto och det är inte ont om fantastiska objekt. Vi hade ganska bra tur med vädret och det blev Torsk till lunch…

  • Popstjärna

      På lördag ska jag fota den här tjejens bröllop, vi får väl se vad hon hittar på men jag har packat hela vår utrustning så nog ska jag lyckas fånga några fina vinklar på henne och den blivande maken. Whish me luck!

  • Nikkor 70-200 VEII

    Idag har jag varit på Pro-Center och hyrt den nya 70-200 VRII. Har provfotat lite med den och kan konstatera att det är ruskigt snabb. Tanken är att jag ska använda den på bröllopet i helgen och det känns helt galet roligt. Kommer att bli riktigt roligt att testa och se vad den går för. I kyrkan blir det nog stativ för den är sjukt tung med hela kameran, men jag ska även testa lite porträttbilder på frihand för att se vad VR hjälper till. Så surfa in här på Måndag och kolla in lite snygga bilder och en gedigen utvärderig.

  • Det är tungt men det går

      Ibland ser man vägen framför sig. Den är lång och jobbig och inte speciellt omväxlande, det känns nästan hopplöst att ens börja vandra. Två dagar på jobbet efter semester och det känns tungt och tufft även om vägen är kantad av vackra fontäner. Inte lätt att gå uppför när man i 4 veckor har rullat i nerförsbacke. Från att inte göra något kör jag 3 projekt samtidigt ohhh jag längtar till det blir nerförsbacke igen. 

  • Att bli så bra man kan bli!

    Ni som följer bloggen kanske har lagt märke till att jag har gjort lite ändringar. Jag har tagit bort sidebaren och gjort mer utrymme för bilderna. Jag har haft bloggen i drygt ett år nu och jag har provat att blogga om allt möjligt utan att egentligen hitta en rödtråd. Jag gillar ideen att dokumentera min vardag men förutom jobb och träning och matlagning händer det inte så mycket i vardagen som är värt att berätta om. Jag vill heller inte skriva så mycket om jobbet eftersom det redan tar upp så mycket av min tid. Det jag vill göra är att utvecklas mer som fotograf. Jag har läge kämpat…

  • Barnslig frukost

      En söndagsmorgon med kaffe och våfflor kan få vem som helst på ett fantastiskt humör. Det slog mig idag att våfflor borde ätas som fika och inte som frukost, men det är väl det som är så fint med att vara vuxen, man får bestämma själv vad man äter till frukost. Inte nog med det, man får också fota sin frukost för att dokumentera denna lyckostund. Jag tror att jag tar mycket bilder att dokumentera och inte så mkt för att skapa bilder, men det ena ger ju det andra så det kanske så det ska vara.

  • Pojken och havet

    Tror att det här är min favorit bild från England, vi var på Burgh Island som egentligen var ett mindre berg, med ett känt klassiskt hotel. På toppen av berget finns det en ruin av ett gamalt hus där dörrar och fönster är borta sen länge. Utsikten från berget är magnifikt och råkar man vara där är en blåsig dag tjänstgör ruinen ypperligt som vindskydd. Vi var många på berget den dagen, det praktiskt kryllade av folk på toppen men när pojken sprang in i huset för att busa såg jag den  här bilden.